Subscribe Twitter Twitter

29 Mart 2011

Sadece 2

Malum ki liglerde milli maç arası var. Böyle araların sonrasında özellikle büyük takımların konsantrasyon ve kondisyon açısından sorun yaşadığı bir gerçek. Hatta belki de Alex Ferguson ve Wenger'in ortak bir eleştiri noktasında birleştiği nadir anlardan biri de milli maçların kulüplere olumsuz etkileri. Guardiola şimdilik pek ses çıkarmıyor ama şu andan sonra bir de ligde puan kayıpları yaşarsa suskun kalmayabilir.

Barcelona'nın bu haftaki ilk idmanına as takımdan sadece 2 futbolcu, Adriano ve Pinto katılmış! Öyle ki, B takımdan 10 oyuncuyu idmana çağırmak durumunda kalmış Pep. Pedro, Puyol ve Maxwell sakat oldukları için kendi kendilerine çalışırken, Keita da Mali dönüşü aktarma uçuşunu kaçırdığı için geç gelmiş. Bojan ise İspanya U-21 kampından sakat dönerek direk kulüp doktoruna uğramış.

Eskiden ara ara mahallede birkaç arkadaş maç yapmayı çok isterdik ama o sırada oynayacak pek kimse olmadığından sahayı dolduramazdık. Kimisi ödev yapacak, öteki karanlıktan önce evde olmak zorunda, diğerinin babası gelmiş sofraya geçmesi lazım vs... Guardiola ve '2' as oyuncusunun durumu da buna benzemiş biraz...

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...