Subscribe Twitter Twitter

26 Mart 2011

Gazi Hargreaves


Bir adamı savaşa göndersen ve gazi olarak geri gelse anca bu kadarı olurdu herhalde. Hargreaves yine sakatlanmış. Bu kez omzundan ve 4 hafta daha sahalara adım atamayacak. İki diz ameliyatı, adele sakatlıkları falan derken 2008 Eylül'ünden bu yana sadece 6 dakika sahada kalabildi Hargreaves. O gün bugündür de ha geldi ha gelecek modunda beklerken adam 30 yaşına geldi ve Haziran'da kontratı bitiyor.

Bayern Münih'te kendini gösteren Kanada asıllı genç bir İngiliz olarak tanıdık bu arkadaşı. 2006 Dünya Kupası'nda İngilizler "Gerrard ve Lampard'tan birlikte nasıl verim alsak" diye düşünürken o çıktı milli takımının orta sahasını derledi toparladı. İngiltere'nin belki de en iyisiydi o yaz. 2007 yazında Ferguson; Tevez, Nani ve Anderson'un yanında onu da kadrosuna kattı. Hargreaves de o güveni aslında pek boşa çıkarmadı.  O sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 32 maça çıkarak kariyerinin muhtemelen son kez zirvesini gördü.

Sonrası ise tufan... United'ın sağlık ekibi onun durumu karşısında aciz ve çaresiz kaldı desek yalan olmaz. Neresini düzeltseler başka bir yerden 'hata verdi' ve resmen yavaş yavaş sahneden iniyor artık Hargreaves...

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...