Subscribe Twitter Twitter

26 Şubat 2011

Ronaldo - Corinthians - Tevez


Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran olaylardan biri, Corinthians forması giyen orijinal Ronaldo'nun futbolu bırakma haberiydi. Çok sevdiği mesleğini sakatlıklar ve kiloları yüzünden bırakmak zorunda kalması, Fenomen'i kendi deyişiyle ilk ölümüne götürmüştü. Son söylentiler ise, teknik direktörlüğe Gullit'i getiren Rus takımı Terek Grozny'nin Ronaldo'yu transfer etmek için tam 8 milyon $'ı gözden çıkardığı yönünde.

Diğer yandan Corinthians'ın malum forvet eksikliğini eski oyuncusu Tevez ile kapatacağı da söylenenler arasında. Kaynak ise, bu iki özne yan yana geldiğinde bilenleri şaşırtmayacak cinsten: Tevez'in 'kadim' menajeri ve adeta 'sahibi' olan Kia Joorabchian. Gerçi sonradan yeni bir açıklama yapma gereği duydu ve Tevez'in en az 3 yıl daha Avrupa'da kalacağını belirtti ama ne kadar karanlık bir adam olduğunu anlatmaya gerek yok.


İlk söylenti gerçek çıkar ve Ronaldo Çeçenistan yolunu tutarsa, futbolda paranın yükselen gücüne tekrar şahit olacağız. Ama belki de bir fenomeni sahalara geri döndürdüğü için de mutlu olacağız bir nebze. İkinci haber gerçekleşirse de Tevez'in bir menajer elinde nasıl oyuncak olduğunu anlatan filmi yine göreceğiz. Biri kilolu, daimi sakat ve 34 yaşında ama kararlarını kendisi verebiliyor. 27 yaşındaki Arjantinli ise günümüzün en formda ve yetenekli forvetlerinden ama çok mutsuz ve menajerinin zincirlerinden hiç kurtulamadı.

Seçme şansınız olsa hangisinin yerinde olmak isterdiniz peki?

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...