Subscribe Twitter Twitter

9 Şubat 2010

Kleberson

Brezilya'nın İrlanda ile yapacağı hazırlık maçının kadrosu açıklandı. Bütün medya Alex, Andre Santos ve Elano'nun ismine odaklanmıştı. Elano seçildi ama beklentilerimin tamamen dışında kalan bizim eski Beşiktaşlı Kleberson da kadroda yer alıyor. Beşiktaş'taki günlerinde takım kötü olmasına rağmen orta sahada gerçek anlamda iş yapan tek adamdı neredeyse. Fener'e 40 metreden salladığı füzeyle aklımda kaldı en çok. İstanbul'dan ayrılmasının ardından dahil olduğu Flamengo'da kendini Dunga'ya kabul ettirmiş sanki. Hoş, Felipe Melo'nun olduğu yerde o haydi haydi oynar denebilir belki ama adam Mayıs 2009'dan beri "back-up" olarak da olsa kadro içinde. Brezilya'nın şampiyon olarak tamamladığı 2002'de ise orta sahada Scolari'nin prensiydi adeta.

O değil de, her şeye rağmen Ronaldinho'suz dünya kupası olmaz. Tatlarından biri eksik kalır o turnuvanın. Duy sesimizi Dunga!

Goalkeepers: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma).

Defenders: Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon), Juan (Roma), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Thiago Silva (AC Milan).

Midfielders: Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Kaka (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo).

Forwards: Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Seville).

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...