Subscribe Twitter Twitter

4 Ocak 2011

Rıdvan Şimşek


Bugün sağda solda yer alan haberlere göre Schuster, Antalya’ya götürmediği Rıdvan Şimşek’e “Seni sezon başından beri takımımda hiç düşünmedim. Yöneticiler bunu sana söylemedi mi?” gibisinden sözler sarf etmiş. Aylardır talihsiz biçimde sakatlıkla uğraşan 20 yaşındaki bir oyuncu Rıdvan. Üstelik Beşiktaş’a transfer olduğunda sağ kanatta takımın geleceği garanti olarak görülüyordu artık. Onun yeteneği hakkında burada yorum yaparsam atıp tutmuş olurum çünkü çıplak gözle pek izleyemedim. Yine de potansiyeli konusunda ne kadar methiyeler düzüldüğünü biliyoruz. Böyle bir gencin, sakatlığı daha geçmeden defterden silinmesi ters geldi bana. Ama hepsinden önce, Rıdvan’a söylenenler doğruysa kendisine çok büyük ayıp yapılmış. Kiralık verilir veya satılır, o da ayrı mesela ama bu karar sezon başında alındıysa Rıdvan’ın daha şimdi haberdar olması tam anlamıyla saçmalık.

Takım yaratmak, Atatürk Havalimanı’na birkaç yıldız indirip taraftarı gaza getirmekten (veya uyutmaktan) çok daha fazlasını ister. Bu kulübün başkanı altyapıya önem verilmesi gerektiğini yeni açıkladı ama 20 yaşındaki yeteneğini veya tribünleri coşturamayan 'sıradan' isimleri pek umursamıyor. Tıpkı Orhan Gülle’nin benzer bir umursamazlıkla Gaziantep’e kaptırılması gibi… Tıpkı 2 sezon önce takım kampında yer alan Fahri Tatan’ın Konyaspor’a transfer olduğunu cep telefonuna Turkcell’den gelen bilgi mesajından öğrenmesi gibi… Tigana’nın yandaş gazetecilerle (Bkz: İsmail Er) işbirliğine gidilerek nasıl kuyusunun kazıldığını da unutmayalım.

Her şey bir yana ama tüm bunları görünce benim Beşiktaş’taki takım ruhuna olan inancım yok oluyor. Rıdvan mı? Neyse, zaten Demirören yakında Maicon'u alır, Hilbert'in sözleşmesini de dondurur ve olay alıştığımız şekilde havaalanında kapanır...

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...