Subscribe Twitter Twitter

9 Ocak 2011

Çakma Liverpool'lu Babel


Ryan Babel, bugünkü Man. United yenilgisinden tamamen hakem Howard Webb'i sorumlu tutmuşa benziyor. Yukarıdaki fotoğrafı da maçtan sonra Twitter hesabında paylaştı. Bence de maç sonucuna önemli etkisi oldu Webb'in. Penaltı alakasızdı ve Gerrard biraz acımasızca atıldı ama konumuz bu değil. Olay şu ki, Babel kendini ne kadar Liverpoollu hissediyor da bu ithamda bulunabiliyor? 

Bahsettiğimiz oyuncu, Liverpool'daki kariyerinde üçüncü teknik adamla çalışıyor. İlk sezonu olan 2007/08'de 30 lig maçında 1420 dakika sahada kaldı. Yani ortalama her maç 47 dakika oynadı. Sonraki sezon bu ortalama 32 dakikaya indi. Hem de sadece 27 maçta. Geçtiğimiz sezon maç başına 39 dakika top koştururken, bu sezon 21 dakikaya kadar indi Babel. Üstelik yine Twitter'da "gitmek istiyorum" gibisinden Benitez'e ayar vermeye kalkıştı aklı sıra ama oturduğu yerde kaldı. Malum süreçte Hollanda'daki yerini de kaybetti üstelik. 

Kulübüne kendisini anca bu kadar kanıtlayabilmiş bir zamane genci Ryan Babel. Yani ne kadar Liverpoollu'sun ki Howard Webb'e çatabiliyorsun? Bir şekilde emek sarf ediyor tamam ama orada Gerrard, Carragher, Torres, Kuyt, hatta Lucas ve daha niceleri varken laf Babel'e düşmüyor kanımca. Hele ki bu hakem 2010'u Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası finallerini yöneterek tamamladıysa...

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...