Subscribe Twitter Twitter

19 Ocak 2011

İstanbul'dan Seçmeler



Döndüm... Garip bir yer olduğunu söylemeye gerek yok Kıbrıs'ın. Yaz sıcağının gelişiyle canlanan turizme bağlı bir ekonomi... Kışın gidince ise otelin dışındayken en fazla şehitlik ve anıtları gezerek o melankolik havayı biraz daha derinleştiriyorsunuz. Ama güzeldi; bir kere de olsa gidip görmek, özellikle "Ayşe tatile çıkmadan" öncesini ve çıktıktan sonrasını yerinde tecrübe etmek gerek.

Gündemden uzak kaldığım şu 3 günde gayet bir şeyler olmuş. Transfer desen Darren Bent 24 milyon
£'a Aston Villa'ya gitmiş. Nasıl bir rakamdır o!.. Pienaar da Chelsea'nin teklifini kenara itip Tottenham'ı tercih etmiş, ki çok da iyi yapmış. Öte yandan West Ham Avram Grant için "hocamızın arkasındayız" demiş. Göreceğiz bakalım...

Bu arada yukarıdaki resim, Adidas'a güzel bir çalım atan Nike'ın Fransa Milli Takımı adına tasarlamış olduğu forma. Böyle fotoğrafları bloga koymadan evvel başka yerlerde pek yer almış mı diye kontrol ederim ama uçaktan inip eve geldiğim şu kısıtlı zamanda çok bakamadım açıkçası. Sanki biraz sade olmuş. Gözümüz o klasik formaya iyi alışmış belki de ondan...


Bu arada Tottenham - M. United maçının gecenin bir körü özetini izleyebildim.Öyle bir maç nasıl golsüz bitti şaşırdım. Bir oyun, tek bir sayı atılmadan bile ancak bu kadar güzel olabilir işte... Real Madrid de 5 maç sonra puan kaybetmiş, ki Almeria'nın attığı gole otelde tesadüfen şahit oldum. Orta sahadan itibaren enfesti, görmeyen izlesin derim.

Son olarak Guardian'ın yukarıdaki fotoğrafı da komik olmuş. South Park'ın Kenny'si ile adaş olan Dalglish gerçekten de o kadartere uygun biçimde uğursuz bir dönemde geldi takımın başına. Tam "ölüp ölüp dirileceği" bir dönemde. Düzlükteki halini çabuk görürüz umarım.

Bir de Süper Lig başlasın artık!..

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...