Subscribe Twitter Twitter

20 Nisan 2010

Suç ve Ceza


Baştan belirteyim, yukarıdaki iki olayı da savunduğumu söyleyemem. Hele alttakini hiç... İlkinin tarihi 20 Nisan 2003. Beşiktaş, şampiyonluğa adım adım yürürken 28. haftada Fenerbahçe'yi İnönü'de ağırlıyor. 7. dakikada takımını öne geçiren Nouma, gol sevincini bu şekilde amatörce kutluyor. Beşiktaş maçı 2-0 kazanıyor ama yönetim taraftarın taptığı Pascal'ı ertesi gün kapı önüne koyuyor.

İkinci fotoğraf daha sıcak. Tarih 18 Nisan 2010... Aradan neredeyse 7 yıl geçmiş. Aynı takımlar bu sefer Kadıköy'de karşılaşıyor ve liderliğe biraz daha yakın taraf Fenerbahçe. Amatör bir hamleyle penaltıya sebep olan Bilica, bu tavrını sürdürerek penaltı noktasını darmadağın ediyor. Maç sonunda teknik direktör Daum, Bilica'nın sinirini penaltı noktasından çıkardığını iddia ederek futbolcusunu koruyor.

Hemen hemen aynı haftalarda oynanan iki kritik maç... İki amatör hareket... Hangisi daha itici, hangisi daha sempatik? Hangisi sporcu ruhuna daha çok ihanet ediyor? Ve bu hareketlerden sonra kovulmayı kim daha çok hak ediyor?

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...