Subscribe Twitter Twitter

24 Temmuz 2011


Premier Lig kulüpleri sahada olduğu gibi forma satışlarında da yoğun bir rekabet içinde yer alıyor. Yeni sezon hazırlıkları başladığından bu yana yapılan satışlar değerlendirilmiş ve hangi takımdan kimin forması daha çok satıyor diye liste çıkarılmış. İlk sıradaki Rooney, 2007/08 sezonunda lider olan C. Ronaldo'dan sonra zirveye oturan ilk Man. United oyuncusu konumunda. Takım arkadaşı ve forvetteki partneri Chicarito ise geçen sezonki patlamasının ödülünü bu listede de alıyor. 4. sıradan giriş yapmış. Onun gibi ilk 10'daki siftahını yapan diğer bir United'lı da 37'lik Ryan Giggs! Muhtemelen artık sonları oynadığı için taraftar ondan bir parça bulundurmak istiyor.

Liverpool taraftarı görünen o ki yeni transferlere çok aldırış etmemiş. Şaşırtıcı olmayan biçimde Gerrard'ın ve Luis Suarez'in kırmızılı formaları önde gidiyor. Chelsea ise kısır yeni çocuk Torres'e desteğini sürdürürken aynı zamanda emektar Drogba'yı ve Lampard'ı unutmamış. Son olarak Arsenal tutkunları Arshavin ve Van Persie'ye yönelmişler. Şu durumda Nasri veya Fabregas'ın el üstünde olmasını bekleyemezdik zaten...

Premier Lig'i olabildiğince çabuk domine etmeyi hedefleyen Manchester City'nin malum dörtlü arasına girememesi enteresan olmuş. Bu yaz sükseli bir transfer yapmadılar ama elde avuçta onca yıldız varken ilk 10'a kimseyi sokamamaları garip geldi.


1- Wayne Rooney
2- Fernando Torres
3- Steven Gerrard
4- Chicharito
5- Robin van Persie
6- Frank Lampard
7- Didier Drogba
8- Luis Suárez
9- Andrey Arshavin
10- Ryan Giggs

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...