Subscribe Twitter Twitter

6 Nisan 2011

Çeyrek Final, 180 Dakika, 11 Gol


Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk iki maç ve toplam 11 gol... İnsanın ilk etapta inanası gelmiyor. Eve gelip, Papatyam'dan da feragat edip (!) R. Madrid - Tottenham maçını internetten izlemeye başladığımda dakika 15, durum 1-0, Tottenham 10 kişiydi. Crouch'un 14 dakikada iki sarı kartı nasıl bir psikolojiyle gördüğünü merak ediyorum. O dakikadan sonra maç bitmiş gibiydi zaten. Gomes hariç neredeyse 9 kişi defans yaptı Tottenham ve 60. dakikaya gelmeden pilleri bitti. Onlar ayakta bile duramadıkça Mourinho'nun adamları bunaltmaya devam etti. Crouch atılmasaydı en azından Tottenham bu kadar geri yaslanmak zorunda kalmayacaktı. Bir de Bernabeu havası başka işte, çarpıyor adamı...

Schalke'nin yaptığı, ağızları açık bırakacak cinsten. 3 günde iki ölümcül maçta 8 gol yiyerek mağlup olan Leonardo şimdiye dek iyi giden Inter macerasına kara bir köşe taşı eklemiş oldu böylece. Bugünkü maçlar için ise asıl tercihim Barcelona - Shakhtar olurdu ama kısmet... Star'ı maç verirken bulmuşuz, en azından adamakıllı izleyelim.

Lucescu Guardiola'yı ne derece zorlar bilemeyiz ama eğer Rumen hoca izin verirse sezona bir El Clasico daha eklemiş olacağız. Kader resmen Barcelona'ya kendini bir kez daha kanıtlaması için Mourinho'ya fırsat üstüne fırsat veriyor!..

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...