Subscribe Twitter Twitter

12 Nisan 2011

Bobo'nun Son 50 Günü


Beşiktaş forması altında 2005 yazından bugüne oynanan 210 resmi maç ve 57'si ligde olmak üzere atılan 92 gol... İstatistiklerin sahibi Bobo'dan başkası değil. İlk geldiğinde "o nasıl isim" dediğimiz adam resmen gözümüzün önünde büyüdü, gelişti ve 26 yaşına geldi. Ama gelin görün ki tam 50 gün sonra bugün, federasyonun resmi verilerine göre sözleşmesi bitmiş olacak. Hani "Türk futbolcusunun değeri bilinmiyor, yabancılar kayırılıyor" diye bir sav var ya?  Beşiktaş'taki durum bunu da geride bıraktı. Kulübün kendi yetiştirdiği adam Almeida'nın gölgesi ve Forlan ile Reyes'in transfer söylentileri altında yuvadan uçmak üzere.

Semih'e müzmin yedek diyoruz çünkü yabancı ve sükseli forvet sevdası varken hiçbir zaman takımın birinci forveti imajını çizemeyecek. Kendinden kaynaklı bir durum değil başka bir deyişle. E Bobo'nun günahı ne? 3 post aşağıda belirttiğimiz üzere, 6 yıl önce geldiğinde Atatürk Havalimanı'nı omuzlarla terk etmemesi mi? Yeterince yüksek bonservis ödenmemesi mi? Yoksa yanında fotoğraf çektirmeye değer karizmatik bir teknik direktörle yakınlığı olmaması mı?

Neyse... Hani pek anlamadığınız teknolojik bir alet, misal fotoğraf makinesi, satın alacakken piyasayı araştırır, sonunda birkaç model arasında kararsız kalır, teknik detaylarından çok anlamadığınız için "hangisi pahalıysa o iyidir" mantığı güdersiniz ya? Beşiktaş yönetimininki de buna benziyor işte. Her zaman daha pahalısı olabilir ama bazen hiçbiri sana elindeki kadar fayda sağlamayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...