Subscribe Twitter Twitter

11 Ocak 2009

Kaptan Emre


Tokatspor - Fenerbahçe maçında takım kaptanlığını üstlenen Uğur Boral 60. dakikada yerini Ali Bilgin'e bırakınca kaptanlık pazubandını Emre'ye verdi. O da 79. dakikada kulübeye dönene kadar takımın kaptanlığını üstlendi. Halbuki kadroya baktığımız zaman kaptanlığı Emre'den kat kat daha fazla hak eden oyuncular vardı sahada; Lugano (ki Uruguay Milli Takım kaptanı aynı zamanda), Gökhan Gönül, Deivid, hatta Edu mesela...

Emre gerçekten ballı bir adam bu arada. Her oynadığı takımda bir şekilde birileri tarafından korundu. Korunamadığı takımlarda da tutunamadı zaten. Galatasaray'da genç diye Terim kanatları altına aldı onu. Zamanla iyice pişen şımarıklıkla ve "ne istersem yaparım" havasıyla arkasına bakmadan Inter'e gitti. FM transferi gibi bir durumdu, tutunamadı ve Newcastle yolunu tutarak istikrarsız olmakta ısrar eden takıma transfer olma hatasını tekrarladı. Burada tutunmayı geçelim, ırkçı damgası yiyerek Fener'e geldi Emre. Fener'de de Aziz Yıldırım'a sığınmış durumda; malum eski Cimbomlu topçu aldı, koruyacak tabi Aziz... Milli Takım'da yine Terim ve biraz da Tayyip Erdoğan'ın korumacılığı ve gazıyla medyaya rahatça saldırabiliyor halen.

Bu arada Emre'yi alan tüm kulüpler ücrette maç başına anlaşsalardı, şimdiki servetinin yarısından biraz fazlasına sahip olabilirdi anca Emre. Bir futbolcu son 7 yılında 20 maç ortalamasıyla da oynar mı? İnsaf... 50 maç oynayanlar var dünyada. Emre yıldız futbolcuysa Lampard ne oluyor o zaman?

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...